افراد مبتلا به زخم های گوارشی و التهاب معده بهتر است این نکات را رعایت فرمایند:

غذاهای خود را در حجم کم و تعداد دفعات بیشتر مصرف نمایید.

غذاها به طور کامل جویده شود.

از مصرف قهوه،چای پررنگ،کاکائو،شکلات،شیرکاکائو،نوشابه های سیاه،و نوشیدنی های الکلی پرهیز نمایید.

مصرف چای سبز کم رنگ در حد متعادل در این بیماران می تواند مفید باشد.

مصرف ادویه ها بهتر است در حد متعادل و معقول باشد.

مصرف فلقل قرمز به حداقل میزان برسد.

از مصرف چربی های جامد از جمله مارگارین،کره و خامه پرهیز نمایید.

جهت پخت و پز از روغن های گیاهی مایع استفاده نمایید.

از مصرف غذاهای سرخ شده در روغن و غذاهای پرچرب پرهیز نمایید.

بهتر است غذاها تا حد امکان به صورت بخار پز و آبپز مصرف شوند.

لبنیات مصرفی از نوع کم چرب باشد و به خصوص از نوع پروبیوتیک.

میوه ها و سبزیجات خام در صورتی که سبب تشدید درد معده نشوند می توانند مورد استفاده قرار گیرند،در غیر این صورت می توان از میوه ها و سبزیجات پخته و یا آب آن ها در رژیم غذایی استفاده کرد.

مصرف کلم بروکلی در حد متعادل در این بیماران می تواند مفید باشد.

بعد از مصرف غذا تا دو ساعت از دراز کشیدن خودداری کنید.

از کشیدن سیگار پرهیز شود.

استرس سبب تشدید درد معده می شود.

*با آرزوی سلامتی برای شما عزیزان*


مشاوره ی تخصصی تغذیه را از "رایان زیست آریا" بخواهید.

فاطمه شرونی،مشاور تغذیه و رژیم درمانی "رایان زیست آریا"

شماره whats app جهت هماهنگی برای دریافت مشاوره و رژیم غذایی:

09020576064